Woonkoppel Makelaardij
Ik wil mijn woning verkopen
Direct contact

Verkopen van
je woning

Wij zijn benieuwd naar jouw persoonlijke verhaal. Het verhaal achter de woning maar ook achter de keuze om te gaan verkopen.

Geheel vrijblijvend komen wij bij je langs om kennis te maken en over en weer af te tasten of er een klik is. Het is van belang dat er een match is voor het samen aangaan van dit traject.
De verkoop van je woning uit handen geven is niet niks, het is in financiële zin vaak het grootste bezit wat men heeft. En daarnaast ook nog eens je veilige haven. Kortom, de verkoop van je woning uit handen geven is best spannend. Wij begrijpen dit als geen ander en zullen jou het gehele traject hierbij helpen en ondersteunen.

In ons gesprek komen ook zaken als verkoopstrategie, vraagprijs en verkooptools aan bod. Deels op intuïtie en marktgevoel (gebaseerd op ruime ervaring), maar ook onderbouwd met feiten en kennis uit de markt, komen wij tot een gedegen advies- en verkoopplan. Uiteraard nemen we jouw wensen daarin mee.
Het verkooptraject houdt een intensieve samenwerking in.
Wij staan voor volledige ontzorging van A tot Z! Wij zijn je advies- en gesprekspartner, maar uiteraard ook voor gewoon een gezellig praatje.

Onze aanpak:

  • Het verkooptraject begint met een eerlijk en onderbouwd advies.
  • Presentatie: Een goede presentatie verkoopt, onze experts op dit gebied weten hier raad mee. De mooie beelden die onze experts (foto en film) maken zijn opvallend door de nadruk te leggen op beleving en in te spelen op het gevoel. Met bewegende beelden scoor je zowel of Funda als op Social media. Wij gaan dit op een unieke en persoonlijke wijze voor je uitvoeren.
  • Aandacht en tijd: hiermee maken wij het verschil! De wereld gaat snel, soms te snel, maar een huis kopen en verkopen doe je niet alle dagen. Woonkoppel neemt uitgebreid de tijd voor jou, maar ook voor de potentiële koper. Het zit ‘m soms in de kleine details en daar hebben wij oog en gevoel voor.
  • Iedere woning heeft unique selling points en een eigen doelgroep. Door deze goed in beeld en kaart te brengen zullen wij de woning op de best mogelijke wijze op de markt brengen om zo de juiste groep kopers te bereiken.
  • Verplaats je in jouw kijkers, hoe zou jij willen dat de potentiële kopers in jouw huis worden rondgeleid? Woonkoppel kiest ervoor om tijd en aandacht te hebben voor haar kijkers. Geen flits bezichtigingen of gegroepeerde kijkmomenten. Met de ruime ervaring die Woonkoppel heeft zal er een gezellige en ontspannen bezichtiging tot stand komen, waarbij sprake is van oprechte interesse en aandacht, zodat de potentiële koper goed bij zijn of haar gevoel kan komen. Een koopbeslissing van een woning is gebaseerd op 95% gevoel.
  • Vervolgens begeleiden wij het gehele traject; waar nodig het verzorgen van een inschrijving en het voeren van onderhandelingen. Wanneer de woning verkocht is stellen wij de koopovereenkomst op en zijn wij tevens contactpersoon tussen notaris en hypotheekadviseur. Bij de notariële overdracht zijn wij aanwezig om de laatste inspectie van de woning te begeleiden. Tot slot ronden we het verkooptraject gezamenlijk af. Maar ook daarna staan we voor je klaar.

Niet te vergeten, schroom niet om contact met ons op te nemen voor al je vragen!

Neem contact met ons op