Woonkoppel Makelaardij
Over ons
Direct contact

Het ontstaan van
Woonkoppel…

Wij zijn een koppel, delen een huis en hebben daarnaast samen ruim 28 jaar ervaring in de woningmakelaardij. Bij de verkoop van een huis zoek je in feite de allerbeste match. Voor zowel de verkoper als de koper behaal je het optimale resultaat wanneer je het huis en de juiste partij bij elkaar weet te brengen; een perfecte match. Wij zijn dus (gewoon) koppelaars. Koppelaars van mensen aan woningen, oftewel een WOONKOPPEL.

Je kunt Woonkoppel Makelaardij herkennen aan het opvallende beeldmerk. Dit is de koppeling tussen ons. Een samenvoeging van de I van Ingrid en de J van Jochem.

Woonkoppel staat voor jong, fris, sympathiek, persoonlijk en energiek. Kwaliteit staat daarbij altijd voorop!

Zowel privé als zakelijk gaat het ons niet gauw te gek. Wij houden van aanpakken, maar wel met een duidelijk doel voor ogen. Er uithalen wat er in zit. Dit doen wij door met een open en frisse blik te kijken naar het uiteindelijke doel.

Met Woonkoppel weet je wie je binnenhaalt. Altijd de voor jou bekende en vertrouwde gezichten. Dat betekent korte lijntjes in de communicatie en samenwerking.
Je verplaatsen in de opdrachtgever, dat bepaalt onze werkwijze.

Passie en plezier in wat we doen. Maar in de tussentijd houden wij oog voor onze professionaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid.

De wereld verandert, het wordt harder en steeds zakelijker. Wij gaan tegen deze stroom in, omdat wij nog steeds geloven in een persoonlijke benadering, waardoor al onze relaties zich bij ons thuis voelen. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal.

Neem contact met ons op

Jochem aan het woord:

Ik word door passie voor het vak gedreven. Als 6-jarig jongetje wist ik al dat ik later makelaar wilde worden. De droom om een eigen makelaarskantoor te starten is er altijd geweest. Deze ultieme droom is nu werkelijkheid geworden!
Ik ben de 3e generatie makelaars binnen onze familie, dus het zal vast genetisch bepaald zijn.

Ingrid aan het woord:

Ik wist als klein kind nog niet zo stellig wat ik later wilde worden. De fascinatie voor huizen is bij mij later ontstaan. Het zien van de potentie en inmiddels behoorlijk wat ervaring met bouwen en verbouwen neem ik mee in het vak. Mijn inzicht en enthousiasme komen dagelijks van pas binnen ons werk.

Ingrid over Jochem

Jochem doet dit werk met heel veel plezier en vindt het makelaarschap het mooiste vak wat er is. Hij krijgt er energie van wanneer hij mensen blij maakt en kan adviseren en bijstaan in deze o zo belangrijke stap in hun leven.

Met ruim 2.000 transacties in ons werkgebied, heeft Jochem een ruime ervaring in deze regio. Hij beschikt daardoor over een enorme dosis ervaring en mensenkennis. Hij kent elke straat, zo niet bijna elke woning hier in de regio.

Eigenschappen van Jochem: enthousiast, humor, zeer veel geduld, bewaart de rust en geeft een vertrouwd gevoel. Bovenal neemt hij de tijd voor je.

Jochem herken je aan zijn aanstekelijke en uitbundige lach.

Dit vak is gewoon op zijn lijf geschreven!

Jochem over Ingrid

Ingrid denkt minimaal 3 stappen vooruit en is servicegericht.

Ingrid is een mensen mens en doet veel op gevoel en intuïtie, ze weet en voelt daardoor feilloos aan wat iemand nodig heeft. Een super eigenschap voor het uitoefenen van dit vak.

Ze is leergierig, streeft naar vooruitgang in het proces.

Eigenschappen van Ingrid: helder organiseren, goede structuur en zaken afmaken. Echt verbinden, spontaan en kan goed communiceren.
Je voelt je snel thuis bij Ingrid doordat ze dichtbij de mensen staat.

Door kennis en ervaring te verbinden weet zij tot een optimaal resultaat te komen.

Ingrid houdt overzicht en kan meerdere ballen tegelijk hoog houden. Iets waar ik meer moeite mee heb.

Zeer vakkundig, enorme dossierkennis en is altijd goed voorbereid!