Woonkoppel Makelaardij
Direct contact

Aletta Jacobsweg 32 Culemborg

Omschrijving

Comfortabel 3-kamer-appartement met dé view!

Vele appartementen hebben over het algemeen de stempel van ‘saai’, ‘standaard’ en ‘rechttoe rechtaan’. Dit appartement is alles behalve dat! Laten we eerst beginnen bij het gehele complex. Wat hier gelijk opvalt is dat het een speels uiterlijk heeft door de hoogteverschillen en het fraaie schuine lijnenspel wat continu terugkeert, de frisse kleuren en heel veel groen (waaronder een sedumdak)! Het appartement zelf is ook zeker niet ‘saai’ te noemen aangezien de ruimtes zeer prettig zijn en muren schuin weglopen, waardoor je een verrassend effect krijgt.

Het appartement is gesitueerd op de eerste etage van het complex. Vaak is dit een geliefde plek aangezien het uitzicht steeds mooi en ruimtelijk blijft, maar er toch nog binding blijft met wat er zich op de begane grond afspeelt. Met andere woorden, u heeft iets om naar te kijken. Op een prettige manier leven voor de deur met een mooi groen park aan de overzijde. Kortom de ideale stek om heerlijk van te genieten.

Het appartement is jaren lang keurig onderhouden en bewoond geweest. Het balkon aan de voorzijde is bereikbaar via openslaande deuren in de woonkamer. De woonkamer is een fijne, lichte ruimte en is voorzien van vloerverwarming. De royale keuken beschikt over veel werkblad en bergruimte. Beide slaapkamers zijn royaal bemeten, waarvan één met inbouwkast. De hal is het centrale punt van het appartement, vanuit hier bereikt u alle ruimtes waaronder de complete badkamer en praktische bijkeuken.

Het appartement wordt gecompleteerd met een eigen parkeerplaats en een separate berging. In de centrale hal is een lift aanwezig, alsmede een trappenhuis. Ook de gemeenschappelijke ruimtes zien er verzorgd uit, zowel intern als aan de buitenzijde van het complex. De VvE betreft een actieve en gezonde vereniging.

De ligging van het geheel is goed te noemen, met vlakbij onder andere een winkelcentrum, sportvoorzieningen en gezondheidscentrum. Het NS-station bevindt zich op fietsafstand en de uitvalswegen richting de A2 zijn bereikbaar binnen 5 autominuten.

Indeling:
Begane grond (entree): centrale entree met brievenbus en video intercom systeem, toegang tot de lift en het trappenhuis. Aan de achterzijde van het complex bevinden zich de eigen parkeerplaats en berging.
Eerste verdieping (appartement): entree, hal, meterkast, badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel, twee ruime slaapkamers, aan zowel de voor- als achterzijde van het appartement gesitueerd. De bijkeuken is voorzien van de witgoed aansluitingen en de nodige bergruimte. De woonkamer is straatgericht en geeft toegang tot het balkon (op het oosten). De SieMatic keuken is voorzien van het nodige aan inbouwapparatuur.

Samenvattend:
– Royaal 3-kamer-appartement
– Met eigen parkeerplaats en berging
– 110 m2 woongenot
– Vloerverwarming
– Lichte woonkamer
– Super uitzicht
– Aanvaarding in overleg, kan eventueel snel
– Servicekosten € 174,- p/m.
– Gezonde Vereniging van Eigenaren

De eerste bezichtiging hebben wij al op film vastgelegd. Deze kunt u vinden onder het kopje video zowel op Funda.nl als op woonkoppel.nl. Veel kijkplezier toegewenst!

Tot snel in real life tijdens onze bezichtiging van dit zeer comfortabele appartement!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, galerijflat
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996
Ligging
Aan park, in woonwijk, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
110 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
11 m²
Externe bergruimte
4 m²
Inhoud
325 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, ligbad, toilet, wastafel
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Alarminstallatie, glasvezel kabel, mechanische ventilatie, natuurlijke ventilatie, tv kabel

Energie

Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Daalderop (gas gestookt combiketel uit 2008, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Culemborg N 767
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
196-N-767

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein, openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Video

Overige media